x
"un magnífic castell com a epicentre d’un projecte enoturístic espectacular"

Descripció

La Família Margenat, hereva i conservadora de la història dels Oller, obre les portes d’una finca en què conviuen harmònicament una història mil·lenària i la modernitat.

Enmig d’una gran finca de 400 hectàrees, de les quals 40 són de vinya, s’alça una majestuosa masia fortificada amb 1000 anys d’història. Durant 36 generacions la família n’ha conservat la propietat, amb un nom que prové de l’antic ofici de fabricació d’olles dels origens de la finca. Molt centrats en els vins ecològics, a Oller de Mas combinen l’elaboració de vins d’alta gama amb vins fàcils i desenfadats.

La visita a les vinyes i el celler, la ruta en 4x4 per la finca per veure les barraques de pedra seca, el pou de glaç i l’antic forn d’olles, i sobretot, unes vistes excepcionals de Montserrat, són algunes de les coses que podreu descobrir i experimentar en aquest gran celler.

Celler amb producció ecològica

Podeu veure i adquirir tots els seus vins a vinsdelbages.com

La visita

La visita consisteix en un recorregut pel procés productiu dels vins que s'elaboren al celler. Des de la vessant més històrica fins a l'ampolla, passant per les vinyes, el celler de vinificació, les sales del castell, la zona de criança i el tast de dos de les referències del celler i de l'oli de la finca.
Tot acompanyat d'una àmplia i interessant explicació duta a terme per un dels professionals que formen l'equip de Oller del Mas.

La visita té una durada d'unes 2 hores.

Disponibilitat

Botiga i Wine Bar de dilluns a divendres de 9:00h a 13:30h i de 15:30h a 19:00h
Visites programades els dijous, dissabtes i diumenges a les 11:00h
Idiomes: català, castellà i anglès.

Cal fer la reserva amb un mínim de 2 dies d'antelació.
Mínim per reserva: 1 persones Màxim per reserva: 10 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
Celler Oller del Mas* Celler Oller del Mas*

Comparteix a:

Altres experiències del celler